Ombria Bloklysestage Ø9 cm marmorhvid (16195)

149,95 kr.

Art. nr. 692555

De rå Ombria-lysestager har et markant formsprog og kan bruges til både bloklys og kronelys. Brug den marmorhvide bloklysestage til at skabe ro som en del af en enkel tone-i-tone-indretning eller bland den med andre stager fra Ombria-serien for et varieret udtryk med masser af kant. Kähler har siden 1839 skabt smuk, funktionel keramik, og i Ombria-serien ses rødderne tydeligt i for eksempel design og den anvendte teknik.

Højde: 5 cm

Køb nu
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
30 DAGES GRATIS RETUR
2 ÅRS BRUDGARANTI

Anders Arhøj


Anders Arhøj er uddannet multimediedesigner og har siden da, i cirka 10 år, haft sit eget designstudio. Arbejdet i studiet ombærer blandt andet grafisk design, illustration af bøger, butiksindretning og produktdesign. Kendetegnende for Anders Arhøjs keramiske formsprog er den tydelige inspiration fra japansk keramik samt et farverigt og karakteristisk glasurarbejde. Design for Kähler: Unico og Ombria

Gode råd


Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.Sæt aldrig stagerne på et brandbart materiale/underlag.For at undgå brandfare er det vigtigt, at lysene sidder godt fast i stagen. Brug gerne lysmanchetter for at sikre et godt fæste.Brug kun fyrfadslys med folie og med en brændetid på 4 timer.For at undgå varmepåvirkning må du ikke lade lyset brænde helt ned i stagen.Er der løbet stearin ned på produktet, kan du med fordel hælde varmt vand over dit produkt. Dette vil få stearinen til at smelte, og du vil nemt kunne tørre det af.Produktet skal vaskes i hånden med varmt vand og sæbe.Produktet skal tørre med bunden i vejret, så den fugt, keramikken har optaget, kan fordampe. Sørg altid for, at produktet er tørt i bunden. Derved undgår du fugtringe på underlaget.Produktet tåler ikke maskinopvask.Nobili: Stagerne må kun bruges sammen med den medfølgende lystallerken for at undgå brændemærker på det underlag, stagen placeres på.Bemærk, at Nobili-stagerne kan blive meget varme under brug. For at undgå at brænde sig på stagerne, bør man kun røre stagerne på det nederste stykke.Globo: Glasuren på Globo-stagerne er en speciel engobe-glasur. Den er lidt grov i overfladen, og vi anbefaler derfor ikke, at stagerne tørres af med tekstiler, da fnug vil sætte sig i overfladen. Brug evt. en blød opvaskebørste, og lad stagen lufttørre.Omaggio: Striberne på Omaggio kan ikke pudses op.Stella: Sørg altid for, at snoren, der bruges, er fæstet ordentligt, så stagen ikke falder ned og går i stykker eller skaber risiko for brand.Stella: Rør ikke stagen, når den er i brug, da den kan blive meget varm.Fiducia: Når elementerne i Fiducia er sat sammen, anbefaler vi, at man er forsigtig, hvis man ønsker at ændre på opsætningen. For at undgå, at elementerne vælter, hold da godt fast i de 2 dele, du ønsker at skille fra hinanden, og vær forsigtig, når du trækker dem fra hinanden. Det anbefales, at Fiducia altid stilles på et stabilt underlag.Omaggio glas: Produktet er produceret i mundblæst glas og efterfølgende dekoreret i hånden. På grund af de håndværksmæssige processer og materialets egenskaber vil der naturligt optræde små luftbobler i materialet. Luftbobler er ikke reklamationsberettigede.Omaggio-lanterne: Vi anbefaler, at læderet plejes med læderbalsam efter behov for at bevare struktur og glød.Omaggio-lanterne: Brug kun fyrfadslys med folie og en brændetid på 4 timer.

Fri fragt på alle ordrer
Fri fragt på alle ordrer
30 dages gratis retur
30 dages gratis retur
2 års brudgaranti
2 års brudgaranti
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven