Brudgaranti


LÆS MERE OM VORES BRUDGARANTI

Der er brudgaranti på alle Kählers stel (dvs. kopper, tallerkener og morgenmadsskåle). Brudgarantien medfører, at du kan modtage en ny, tilsvarende vare uden beregning ved samtidig indlevering af et garantibevis vedhæftet original købskvittering samt den itugåede vare.

Brudgarantien gælder produkter, som er købt fra den 1/1 2016 i butikker, der er tilknyttet brudgarantiordningen, samt Kähler flagship stores og Kählers onlineshop www.kahlerdesign.com.

Brudgarantien gælder kun dele i keramik

Brudgarantien løber i 24 måneder fra købsdatoen og omfatter alene 1.sorteringsvarer. Garantien omfatter ikke forsætlige brud eller brud opstået som følge af grov uagtsomhed. Garantien kan alene anvendes én gang pr. vare, ligesom garantien kun kan anvendes et antal gange svarende til det antal varer, der er købt.

Brudgarantien gælder ikke for varer, som på tidspunktet for udnyttelsen af garantien er udgået af vores produktion. Måtte varen således være udgået, udleveres i stedet en lignende – men ikke identisk – vare. Der er alene tale om en ombytning, og der gives derfor ikke penge retur. Leveringstid ved ombytning kan forekomme.

Brudgarantien gælder kun for privatpersoners køb og kan kun anvendes af privatpersoner

Erhvervsdrivendes køb og brug er således ikke omfattet af brudgarantien, og brudgarantien kan ikke anvendes af erhvervsdrivende.

Ombytning ved brud kan ske i den butik eller kæde, hvor produktet er købt samt Kähler flagship stores.

Er varen købt i Kählers onlineshop, gælder din kvittering ligeledes som garantibevis. Skulle skaden ske, skal du gemme dine skår, tage et billede af dem og sende billede samt en kopi af kvitteringen til vores kundeservice på kundeservice@rdg.dk, hvorefter du modtager en ny tilsvarende vare uden beregning. Forbrugeren afholder selv evt. transport- eller forsendelsesomkostninger ved udnyttelse af garantien.

Kähler kan uden forudgående varsel til enhver tid bringe brudgarantiordningen til ophør.

Garantiordningens ophør har alene betydning for køb foretaget efter, at garantiordningen er ophørt. Dette betyder, at alle køb foretaget inden garantiordningens ophør er omfattet af brudgarantien i 24 måneder fra købsdatoen.

Denne brudgaranti påvirker ikke de rettigheder, du som forbruger har i henhold til anden lovgivning, herunder reklamationsret i henhold til købeloven.

Læs mere om vores generelle betingelser - klik her

Fri fragt på alle ordrer
Fri fragt på alle ordrer
30 dages gratis retur
30 dages gratis retur
2 års brudgaranti
2 års brudgaranti
{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven