Kaolin Bakke Ø15,5 cm stål (16013)

199,95 kr.

Art. nr. 692511

Denne lille stålbakke i Kählers elegante Kaolin-serie er tidløs og yderst anvendelig i det moderne hjem. Brug den under kaffekoppen til eftermiddagens småkage eller som yndefuld og dekorativ bakke på badeværelset eller i entréen. Lad med sine spændende materialesammensætninger Kaolin-serien tilføje nordisk minimalisme til din indretning.

Højde: 1 cm

Køb nu
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
30 DAGES GRATIS RETUR
2 ÅRS BRUDGARANTI

Cecilie Manz


Cecilie Manz er født i 1972 og uddannet fra Danmarks Designskole og University of Art and Design i Helsinki, Finland. Siden 1998 har hun arbejdet fra egen tegnestue i København for nogle af de største brands i designbranchen. Ud over at have udstillet i sit eget navn i Danmark, Finland, Frankrig og Japan, er hun hyldet for sit unikke design i hele verden og modtager af bl.a. If Award, the Red Dot Award, Finn Juhl’s arkitekturpris, Kunstpreis Berlin, Kronprinseparrets Kulturpris og mange flere. Design for Kähler: Pura (serien er udgået) og Kaolin

Gode råd


Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.Produktet er godkendt til kontakt med fødevarer.Stålbakkerne kan poleres med stålpudsemiddel. Husk at vaske bakken grundigt bagefter.Vi anbefaler, at brætterne behandles med olivenolie efter behov for at undgå, at de tørrer ud og sprækker.Produktet skal vaskes i hånden med varmt vand og sæbe.Produktet tåler ikke maskinopvask, mikroovn, ovn eller fryser.Stil ikke varme emner på serveringsbrætterne af træ, da det kan give brændemærker.Brætterne må ikke bruges til syreholdige fødevarer.Vi gør opmærksom på, at fødevarer med kraftigt farvepigment kan forårsage farveafsmitning på træet.Serveringsbrætterne skal tørres grundigt for at forhindre, at træet slår sig.

Fri fragt på alle ordrer
Fri fragt på alle ordrer
30 dages gratis retur
30 dages gratis retur
2 års brudgaranti
2 års brudgaranti
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven