Højrød hyldest til Omaggio


Ny Scarlet farve på vores populære Omaggio vaser
malet i hånden

Højrød hyldest til Omaggio


Som designnation trækker Danmark på et stort arkiv af ikoniske design – men når det kommer til moderne klassikere, er det svært at nå op på siden af Omaggio.

Den karakteristiske Kählervase med de stringente, håndmalede striber så første gang dagens lys i 2008 i kreativt samarbejde med designduoen Stilleben og har i dag karakter af designikon og generationsportræt.

Med sit ikoniske formsprog og skiftende nuancer hylder Omaggio nemlig både det historiske håndværk samt modens farvetrends og sætter nu nye, højrøde striber på tre af seriens mest populære størrelser.

Kunstnersamarbejde & rød megatrend


Som dansk keramikpioner trækker Kähler på en lang og stolt tradition for samarbejde med tidens bedste kunstnere. Et DNA, der fortsat kendetegner brandet, og som 180 år efter grundlæggelsen helt naturligt har ledt Kähler tilbage til Stillebens’ univers i definitionen af Omaggios nye farvevej.

Her peger Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft på den røde farve som en megatrend i moderne interiør, hvor den omfavner nuan-cer fra bordeaux til koral.

I farvesætningen af efterårets Omaggio-nyhed er valget faldet på højrød, som med en undertone af orange bringer intensitet til det minimalistiske hvide porcelæn, og gør vasen til et sanseligt statement i indretningen både med og uden blomster.

Bag om Omaggio


Da Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft – bedre kendt som designduoen Stilleben – i 2008 formgav Omaggio, ønskede de at skabe en moderne hyldest til Kählers verdensberømte kunstkeramik.

I dag er Omaggio, der netop betyder ”hyldest” på italiensk, synonym med den moderne, danske designervase, og samtidig er Omaggio blevet et signaturdesign i Kählers kollektion.

Den enkle og ultradekorative vase appellerer bredt til både blomsterentusiaster, designelskere og fashionfans og har med sine grove penselstrøg og bløde former en stærk visuel genkendelighed, hvor farverne kan varieres, uden at vasens identitet forandres.

Det gælder også dette efterår, når Omaggio som en ægte designkamæleon trækker i højrøde striber afledt af tidens trend og i samarbejde med netop Stilleben, hvor den stringente form møder de håndmalede grafiske striber.

Fri fragt på alle ordrer
Fri fragt på alle ordrer
30 dages gratis retur
30 dages gratis retur
2 års brudgaranti
2 års brudgaranti
{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven