Hammershøi Kande 1,25 l indigo (17206)

499,95 kr.

Art. nr. 693056

Den stilrene og meget elegante serveringskande fra Hammershøi findes nu i denne dybe elegante indigoblå nuance. Serveringskanden kan bruges til både varme og kolde væsker, som for eksempel kakao, suppe, vand eller lemonade og fås i 6 smukke farver.

Højde: 22,5 cm Volumen: 1,25 L

Køb nu
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
30 DAGES GRATIS RETUR
2 ÅRS BRUDGARANTI

Hans-Christian Bauer


Hans-Christian Bauer er en norskfødt industriel designer. Han stræber efter at forene varmen og det unikke i keramikken med et rationelt moderne formsprog og en god brugsværdi. Hans-Christian Bauer er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskoles designlinje i 2010 og har siden blandt andet arbejdet med egne projekter inden for produkt- og møbeldesign. Design for Kähler: Hammershøi

Gode råd


Alle produkter fra Kähler er håndlavede med fokus på det kunstneriske udtryk og en håndværksmæssig høj kvalitet. På baggrund af produkternes håndlavede natur er hvert enkelt produkt unikt, og der kan derfor forekomme små variationer i udtrykket.Produktet er godkendt til kontakt med fødevarer.Produktet tåler maskinopvask, dog anbefaler vi, at glasdele vaskes på glasprogram.Glasdele tåler ikke mikroovn.Keramikdele tåler mikroovn ved en maks. effekt på 1000 W.Produktet tåler ikke ovn eller fryser.Vi anbefaler at silikonepropperne på karaflerne tørres grundigt af efter brug for at sikre, at der ikke er efterladt rester fra mad eller opvaskemiddel.

Fri fragt på alle ordrer
Fri fragt på alle ordrer
30 dages gratis retur
30 dages gratis retur
2 års brudgaranti
2 års brudgaranti
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven