NYHED KOKONG


Håndudskårne detaljer og funktionelt design

Designet af Bernadotte & Kylberg

SE HELE KOLLEKTIONEN

HÅNDVÆRK OG AUTENTICITET


 

CHARACTER ET SKULPTURELT STATEMENT


En smuk figur er en særegen og unik signatur i et rum og en kunstnerisk udtryksform, der på én og samme tid fascinerer og har sin egen fortælling. 

Med den nye spændende serie Character får din bolig både sjæl og individualitet. Hver figur er formgivet som mennesker, der er forskellige steder i livet og repræsenterer særlige personlighedstræk og kendetegn.

Find den figur med netop det unikke fortællestykke, der passer til dig eller den person, som du ønsker at give en helt speciel gave.

 

STEMNINGSFULDE ARKITEKTONISKE PERLER


Vores populære Urbania-serie udvides nu med disse to smukke lyshuse, Lille tårn og Herregård, der begge er arkitektonisk inspireret af fortidens, nutidens og fremtidens arkitektur.

De yndige lyshuse er kendetegnet ved en helt speciel formgivning, hvor bygningens stramme silhuet skaber rum til kreativitet i udformningen af hvert enkelt vindue, der alle er udskåret nænsomt i hånden og giver de skønneste lysfald.

SHOP EFTER FARVE


Vælg Farve

HISTORIE


Kähler samler i dag en mere end 175 år gammel historie og traditioner i en moderne og sanselig fortælling om design og gastronomi, hvor alle er velkomne.

I STEARINLYSETS SMUKKE SKÆR


Udvid din samling af lysestager med disse elegante Hammershøi-lysestager, der spreder lys og varme og indbyder til mange hyggelige stunder indendørs. 

Med deres enkle og stilrene udformning og skønne farver passer de perfekt ind i boligen og komplimenterer den nordiske stil på smukkeste vis.

Lysestagerne kommer i tre forskellige størrelser samt i farverne hvid, lysegrå og indigo og vil pynte både i stue, køkken, værelser og i vindueskarmen.

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER
30 DAGES GRATIS RETUR
30 DAGES GRATIS RETUR
2 ÅRS BRUDGARANTI
2 ÅRS BRUDGARANTI
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven